Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

maanantai 4. elokuuta 2014

Ravintola Lähiö

Rastilan kartano on vihdoinkin taas iloisessa ja aktiivisessa toiminnassa, sillä tänä vuonna siellä aloitti toimintansa Ravintola Lähiö.  Olen halunnut jo pidemmän aikaa mennä käymään siellä, mutta aina se on vain jostain syystä jäänyt.
Eilen oli viimeinkin sen päivä, jolloin pääsin Lähiöön nauttimaan sunnuntaista brunssia ystäväni kanssa.



Brunssi on tarjolla joka sunnuntai klo 12-16.  Menimme paikalle yhden maissa ja mahduimme hyvin istumaan.  Kahden maissa täyttä oli jo sekä sisällä että ulkosalla.  Pyödän voi, ja se kannattaakin, varata etukäteen joko verkkosivuilta löytyvät yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla.
Ravintola Lähiö on viihtyisä sekoitus uutta ja vanhaa.  Ravintola on vanhanaikaisen viehättävä ja samalla boheemi erilaisine kalusteineen, vanhoine vesipulloineen, eloisan reggaen soidessa taustalla.  Palvelu oli äärimmäisen ystävällistä ja hyvää.





Mutta entäs sitten se itse pääasia eli ruoka?  Ruoka oli erittäin herkullista.
Tarjolla oli paljon erilaisia kasvisvaihtoehtoja, simpukoita, kahta erilaista kalaa (graavia sekä kypsää) ja lihaa.  Maut sopivat hienosti yhteen ja jo ensimmäinen lautanen olisi riittänyt täyttämään vatsan, mutta pakkohan noita herkkuja oli vielä hiukan lisääkin maistella.
Ruokien nimet oli kirjoitettu ko. ruokalajin viereen pöytään ja tarjonta vaihteli hieman sen mukaan, mitä kokki milloinkin keittiöstä pöytään kantoi.




Ruokailun kruunasi jälkiruokapöytä.  Tarjolla oli kolmea erilaista kakkua sekä kevyempänä vaihtoehtona vesimelonia.  Kykenin maistamaan ainoastaan juuri pöytää tuotua porkkanakakkua ja ooooh, miten suussasulavaa.


Brunssin hinta on 32 euroa ja siihen kuuluvat mehut, vesi sekä kahvi. Muita juomia on luonnollisesti mahdollisuus ostaa omien mieltymysten mukaan.  Brunssin hinta saattaa vaihdella hieman päivästä riippuen.



Lähiö suosii raaka-aineissaan lähi- ja luomutuotantoa.  Varsinaista ruokalistaa ei välttämättä ole vaan ruokia valmistetaan kunkin päivän raaka-aineiden ja mahdollisuuksien mukaan.  Ravintola Lähiö tarjoaa siis aina pienen "yllätyksen" sitä kaipaaville.

Minä menen brunssille uudelleen, pian!

http://www.lahio.fi/

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu