Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Me ❤️ F-hoone

Eilen jo kirjoittelin hieman tuosta perjataipäivän Tallinnan matkasta ja vielä on aivan pakko jatkaa tarinointia, ainakin saada jakaa nämä herkkujutut teille.

Tällä kertaa F-hoonen ympäristö oli melkoisen työmaan alla, joten vaikuttaa siltä, että kirpputoria ei aivan normaalisti muutamaan viikonloppuun pidetä.  Mikäli siis haaveissasi on käydä Telliskiven kirppiksellä, kannattaa hieman tarkkailla, mitä tulevien viikonloppujen tapahtumista mainitaan eri sosiaalisissa medioissa.

Ruokailua pieni työmaakoneiden päristely ei haitannut.  Saimme kivat, hetkittäin myös aurinkoiset, paikat terassilta ja herkkuhetki saattoi alkaa.
Alkupalaksi otin grillattua avokadoa, jonka kanssa oli katkarapuja. Lämmin avokado ja kylmät ravut oli kertakaikkisen herkullinen yhdistelmä. Pitänee kokeilla tuota avokadon grillaamista joskus kotonakin.


Ystäväni tilasi ihanat valkosipulileivät ja niitä kannattaa ehdottomasti maistaa.  F-hoonen valkosipulileivät oli tehty perinteiseen virolaiseen tapaan, mutta pienellä herkullisella juustotvistillä ja lisänä oli majoneesi, johon niitä sai halutessaan dippailla.  Annos on todella iso, joten se riittää helposti jopa 2-3 hengelle.



Pääruokana nautiskelin munakoisoa, vihannesten ja vuohenjuuston kanssa. Tässä kohtaa munakoiso hädin tuskin pilkottaa ihanan rukolamäärän alta, mutta siellä se on.  
Ystäväni otti lisäksi kolmen juuston perunat.  Perunat tarjoiltiin pienessä nyytissä, kuten kuvasa näkyy, ja juuston lisäksi niiden herkullisuus oli varmistettu perinteisesti voilla ja ruohosipulilla.
Itse en ole kovinkaan suuri vuohenjuuston ystävä, mutta yritän sitä aina sillointällöin maistella.  Tähän ruokaan se sopi todellakin mainiosti ja tätä voisin helposti syödä uudelleenkin tai kokata vaikkapa itse.


F-hoone vakuutti ruuallaan tälläkin kertaa.  Voin niin lämpimästi suositella tätä ravintolaa kaikille.  Maut ja hinnat ovat todella kohdillaan.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu