Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

torstai 17. heinäkuuta 2014

Hotellimatka Tallinnaan? -Tutkintaa ja pohdintaa

Sumuinen aamu valkenee Helsingissä.  Sumu hälvenee hiljalleen ja uni teki sen jo tunteja sitten.  Nyt on siis hyvää aikaa istahtaa taasen tutkailemaan seuraavan matkasuunnitelman toteuttamista.

Mistään kovin eksoottisesta ei tällä kertaa ole kysymys, mutta ajattelimme lähteä (yllätys, yllätys) yöksi Tallinnaan.  Ajatuksena olisi lähteä kahden viikon kuluttua ja jälleen kerran voisin vain todeta, että myöhässä ollaan, vaikka tuskin näin kesäaikana on mitään superhalpoja reissuja viikonloppuna ollutkaan. Nyt kyllä ollaan jo melko hulppeissa hinnoissa.
Aamunyön iloksi olen tässä pyöritellyt kaikkia vaihtoehtoja ja katsellut hieman tavallisuudesta poikkeavia hotelleja jne.


Ihan ensimmäisenä huomasin, että kannattaa katsoa hieman tarkemmin hotellin tietoja.  Yhden edullisemman hotellin kohdalla sijainti oli kerrassaan loistava, mutta huone ilmoitettiin pieneksi ja vasta kuva kertoa, että sinne mahtui vain kerrossänky.  Hinnoissa on lopulta melko vähän hajontaa, mutta merkittävästi kuitenkin.  Nähtäväksi jää, innostummeko lähtemään vai jäämmekö paistattelemaan kotimaahan.

Keskimäärin 1 yön reissun hinta on hieman yli 100 euron huitteilla per matkustaja.  Edullisimman hinnan laivamatkoineen ja majoituksineen tarjoaa Linda Line.  Pitkän seikkailun jälkeen onnistuin löytämään matkan hotelli Metropolin hintaan 82,50/matkustaja.  Nyt on pakko myöntää, että tuo hotelli ei kuulu mitenkään suosikkeihini, joten tällä kertaa joutunemme taipumaan ja maksamaan hieman lisää.  Viking Linella Nordic Forum maksaisi 94,-/nuppi, joten se voisi tullakin kyseeseen.


Jälleen kerran olisi mahtavaa päästä lähtemään viikolla.  Hinnat ovat todella paljon edullisemmat.  Hiljalleen on ilmeisesti aika alkaa suunnittelemaan ja ennakoimaan, koska nämä melko viimehetkellä varatut matkat tulevat aina maksamaan enemmän.  Aina vaan ei voi tietää....

Ihanaa ja helteistä viikonloppua!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu