Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

torstai 17. heinäkuuta 2014

Hintavertailua - päiväristeily Tallinnaan

Näin kesäaikaan Tallinnassa tulee käytyä paljon.  Suunnitelmissa on jälleen muutama matka, joten tässä on tehty pientä hintavertailua sekä omasta että ystävän toimesta.

Päiväristeilyjen hinnoissa on selkeästi eroja ja jos ajatuksissa siintää edullinen matka, kannattaa eri laivayhtiöiden hintoja, lähtöaikoja yms. vertailla ajan kanssa.  Lähdemme päiväpyrähdykselle ensi lauantaina ja eilen pohdimme laivaa, perillä olemisen aikaa sekä hintaa.  Vaihtoehtoja on paljon ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva.  Meille tärkeintä olivat aikataulut sekä perillä vietettäväksi jäävä aika.


Eckerö Linen päiväristeily maksaa S-etukortilla 27,- ja ilman korttia 29,-.
Aikaa Tallinnassa jää 8,5 tuntia, joten siinä ehtii vaikka mitä.  Laivamatka kestää 2,5h suuntaansa ja sen vuoksi lähtö on jo klo 8.30.

Viking Line vie Tallinnaan myös 2,5 tunnissa.  Aikaa perille jää 5,5h ja hintaa päiväristeilylle tulee 36,-/matkustaja tai 29,-/matkustaja, mikäli satut olemaan Viking Clubin jäsen.

Linda Line hurauttaa Helsingistä Tallinnaan kaikkein nopeimmin, vain 1h 40min.  Laivat ovat onneksi tänä päivänä hieman suurempia, joten pieni tuuli ei matkantekoa haittaa.  Aikaa perillä jää noin 7h ja hinta on 34,50 euroa/matkustaja.

Päädyimme reissaamaan, jälleen kerran, Tallinkin laivalla, koska saimme selkeästi parhaimmat aikataulut, lähtö vasta klo 10.30 sekä myös melko pitkän ajan eli 8h perillä Tallinnassa. Tallinkin ehdottomana etuna, verrattuna muihin isompiin laivoihin, on se, että matka-aika on vain 2h. Hintaa tuolle lauantain päivämatkalle kertyi 34,- /nuppi.  Hinta näyttää olevan kaikille matkustajille sama.
Ajatuksena olisi mennä tutustumaan tarkemmin Kalamajan alueeseen, joten siitä luvassa tarinaa ensi viikolla.


Arkisin päiväristeilyille pääsee huomattavasti edullisemmin.  Laivayhtiöillä on paljon erilaisia tarjouksia ja osaan niistä on yhdistetty ruokailu laivalla. Kannattaa siis olla tarkkana ja tarttua hyvään tarjoukseen heti!

Itse alan seuraavaksi vertailemaan viikonloppureissujen hintoja.  Sen verran voin kuitenkin sanoa jo nyt, että aina kannattaisi varata hotellimatka erittäin hyvissä ajoin.  Kesällä, vain parin viikon varoitusajalla, voi hintaa yhden yön reissulle kertyä melko kiitettävästi.
Kunhan olen saanut vertailuni loppuun, kerron teillekin, mikä tuli edullisimmaksi.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu