Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Terveisiä Jazz-kadulta!

Pori Jazzit ovat aivan nurkan takana.  Kävin haistelemassa jazz-kadun tunnelmaa viime lauantaina.  Kesäilta oli kaunis, mutta ihmisiä vielä melko vähän.  Olin kirjoittaa tähän, että meno oli rauhallista, mutta olihan siellä kaikenlaista säpinääkin.
Vaikutti siltä, että sekä ravintoloita että myyntikojuja oli aikaisempia vuosia vähemmän.  Nähtäväksi jää, lisääntyvätkö ne huomenna, kun ensimmäisen sävelet kajahtavat Kirjurinluodolla ja Pori täyttyy jälleen jazz-vieraista.


Heti illan alkuun käväisimme Amore -ravintolalaivalla.  Laivalla oli hauska ja rento tunnelma.  Hyvä sää ja viereisen bilelaivan vauhdikas meininki innoittivat yhden nuoren miehen heittämään lähes kaikki vaatteet pois ja leiskauttamaan kesken illanvieton alas Kokemäenjokeen.  Näytöstyyliin alas ja kohden lähintä venelaituria, onneksi kaikki meni hyvin.

Hieman tämän jälkeen Porinsillan alta lipui näkyviin uima-allas, jossa iloinen miesporukka suoritti omaa "kaljakelluntaansa".  Tätä hyväntuulista poppoota oli hauska seurata.  Pysyn edelleen kannassani, että porilainen on kekseliäs.


Kauniiseen auringonlaskuun ehti myös toinen ryhmä, jotka kelluivat yhdessä omilla veneillään.  Jotenkin elävästi tuli mieleen oma "tubingini" Kambodian Vang Viengissä.  Hauskaa!


Kirjurinluodon kesäravintola on viheättävä ja iloinen illanviettopaikka. Varsinkin Kirjurin konserttien jälkeen kannattaa pysähtyä jo sinne nautiskelemaan illasta, eikä välttämättä rynnätä suoraan jazz-kadun sykkeeseen ja jonoihin.
Ainakin viime lauantaina musiikki oli hauskaa ja monet innostuivatkin tanssimaan sekä laulamaan.


Pori Jazzin organisaation mukaan lipunmyynti on ollut vilkasta. Toivottavasti näin on, sillä ainakin laadukkaita esiintyjiä on luvassa.
Itse en tänä vuonna pääse konserttia kuuntelemaan, mutta toivotan nautinnollisia musiikkihetkiä kaikille!

PORI JAZZ 12.-20.7.2014



Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu