Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tallinnan paras näköala

Hui, viikko on vierähtänyt aivan huomaamatta työn merkeissä ja matkakuumeessa kärvistellessä.
Sen verran kuitenkin ehdin viime viikollakin, että käväsin jälleen päivämatkalla Tallinnassa.  Sään haltija olikin erityisen suopea meille ja ihana aurinko paistoi koko perjantaipäivän.  Suojaisessa paikassa oli jopa todella lämmintä, melkein kesä.



Halusin yllättää ystäväni, joten suuntasin pitkästä aikaa kohden Tallinnan Radisson Blu -hotellia ja sen kattoterasia.  Hotelli on helppo löytää, sillä se on yksi Tallinnan korkeimmista rakennuksista ja sijaitsee aivan Kaubamajan vieressä.
Lounge 24 ei ole mitenkään kummemmin esillä, joten kannattaa vain kävellä reilusti aulan läpi suoraan hissiin.  Sieltä ylös aina 24. kerrokseen ja voin luvata, että näkoalat ovat todella hienot.



Kattoterassilla tuuli jonkin verran, mutta auringossa se ei haitannut.   Ympäriltämme kuului kaikenlaisia kieliä, joten monet muutkin turistit olivat paikan löytäneet.  Terassi oli hyvin viihtyisä ja palvelu pelasi oikein hyvin  Hintataso lienee tavallista hieman kalliimpi, mutta siinä lienee pieni ja aivan suotavakin "näköalalisä".

 

Lounge 24 on avoinna aina 02.00 asti ja siellä voi nauttia myös pientä purtavaa.  Lämpimänä kesäiltana aperitiivi tai vaikkapa alkupalat kattoterassilla lienee kokemisen arvoinen ajatus


.
Jälleen kerran on pakko todeta, että Tallinna on todella kaunis ja täynnä kivoja mahdollisuuksia aurinkoisen päivän viettoon.

Tässä vielä linkki, josta löydät tarkempia tietoja:
http://www.radissonblu.fi/skihotelli-tallinn/ravintolat-ja-baarin


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu