Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

maanantai 16. kesäkuuta 2014

SaSaZu - Prahan ravintolahelmi

Praha on vilahdellut postauksistani paljon ja tulee varmasti tekemään niin jatkossakin.    Monet teistä suuntaavat kesällä Prahan boheemin tunnelmaan ja tässä olisi varma ruokavinkki onnistuneeseen illalliseen, SaSaZu.


Satuimme Prahaan yhtä aikaa ystävä pariskuntamme kanssa  ja halusimme yhtenä iltana syödä hieman paremmin.  Pienen nettisurffailun jälkeen päädyimme molemmat pariskunnat valitsemaan saman ravintolan ja varasimme pöydän sieltä.  SaSaZu sijaitsee hieman ydinkeskustan ulkopuolella, mutta ei kuitenkaan mitenkään kaukana.  Melko lähellä pääsee metrolla tai raitiovaunulla, mutta taksi on helpoin ja nopein vaihtoehto.


SaSaZu on vanhaan tehdasrakennukseen tehty aasialainen fuusioravintola.  Ruoka onkekseliästä ja SaSaZun keittiö tarjoaakin Uskomattomia makuyhdistelmä ja kokemuksia.  Tarjoilija suositteli tilaamaan 3 ruokalajia jokaiselle ja se olikin melko sopiva määrä. Ravintolan miljöö on erittäin viehättävä ja sisutus hyvin kaunis.


Tässä pieni pientä kutittelua makuhermoille. Kuvat kertovat vain pienen osan koko totuudesta.  Suosittelen käymään paikan päällä ja nauttimaan!

Thai Papaya Salad oli sopivan tulinen ja yllättävänkin iso.


Papasan Scallops, vaikka ehkä ei kuvasta uskoisikaan ;o).


Hanoi Shrimps - todella hyvää!


Chicken Tikka Masa - SaSaZun tapaan, herkullista.



Ruokailun jälkeen suloinen aasialaisen näköinen tyttö tuli kysymään, kuka haluaisi hartiahieronnan.  -Ei ollenkaan hullumpi jälkiruoka, joten vastaa ihmeessä "kyllä".  Hieronnasta ei luonnollisestikaan veloiteta mitään vaan se kuuluu mukaan hintaan.




Tässä vielä linkki sasazun sivuille : https://www.sasazu.com/
Käy tutustumassa ihanaan ruokalistaan!

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu