Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Puotilan puistokirppis

Juhannusviikon kunniaksi kirjoittelen välillä muutaman jutun kotimaasta.

Tuntuu, että Puotila on vidoin herännyt unestaan.  Täällä on viimeisen vuoden aikana ollut paljon toimintaa ja "kyläläiset" osallistuvat innolla kaikkeen.



Viime sunnuntaina järjestettiin Kartanon puistossa, kappelin tuntumassa, Puotilan ensimmäinen puistokirppis.  Kaunis sää suosi tapahtumaa ja myyjiä saapuikin paikalle runsaasti, päivän mittaan jopa noin 50 kpl. Moni osui paikalle päiväkävelyllään tai käydessään lohikeitolla Svenkan terassilla, joten myös ostajakuntaa riitti mukavasti.


Omalta osaltani voin olla vain iloinen, sillä tämän paremmaksi kirppistely ei voi mennä.  Lyhyt matka kotiovelta, ilmainen myyntipaikka ja iloisen rento tunnelma.

Monet vaikuttivat innostuneilta tapahtumasta ja siitä toivottiin jopa jokaviikonloppuista kesätapahtumaa.
Tällä hetkellä onkin suunnitteilla, että tapahtuma uusitaan ja näillä näkymin päivämäärä olisi sunnuntaina 10.8.  Tätä ei kuitenkaan ole vielä täysin vahvistettu, joten kannattaa olla kuulolla.  Lupaan vinkata tapahtumasta FB-sivuillani heti, kun  se vahvistetaan.


Valmistautumisen voi kuitenkin aloittaa jo nyt.  Tässä on melkein kaksi kuukautta aikaa kasata kimpsut ja kampsut kuntoon.
Nähdään puistokirppiksellä!



Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu