Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Uskomaton tarjous - Marriott Thaimaa -50%

Eilen törmäsin sattumalta tähän uskomattomaan tarjoukseen.  Se on pakko jakaa kanssanne nyt heti, koska se on voimassa vain tämän kuun loppuun.
Tällä tarjouksella saat yöpyä valikoiduissa Thaimaan Marriott-ketjun hotelleissa puoleen hintaan.  Tarjous on siinä mielessä ainutlaatuinen, että tuon alennuksen saa myös edullisimmasta hinnasta.

Viime keväänä vietimme useamman ihanan lomapäivän JW Marriott Khao Lak -hotellissa.  Huoneestamme oli suora pääsy Aasian pisimpään uima-altaaseen.  Hotelli oli tyylikäs ja alue todella kaunis ja viihtyisä.  Hotellilla hinnat ovat tietenkin hieman korkeammat, mutta samalla rannalla oli myös pieniä edullisempia rantaravintoloita sekä thai-hierontapaikkoja. Tämä on ehdottomasti ollut yksi parhaimmista kokemuksistamme Marriott -hotelleissa.  Alunperin tarkoituksemme oli viipyä kaksi yötä, mutta päädyimme nautiskelemaan ylellisyydestä neljän yön ajan.


Aivan lomame lopukse vietimme yhden yön Renaissance Phuket Resort & Spa -hotellissa. Aiemmin olemme olleet samalla rannalla Marriott -hotellissa.  Sekin oli upea, mutta tällä kertaa Renaissance oli todellakin omaa luokkaansa.  Meillä oli käytössämme upea villa, johon kuului pieni oma uima-allas, näkymä oli merelle ja rantaan matkaa vain 30 metriä. Halutessaan villan pihan pystyi sulkemaan kokonaan omaan käyttöön peittävällä aidalla sekä etupuolen portin sulkemalla.




Aamulla oli upeaa herätä siihen, että meri näkyi suoraan vuoteeseen.

Tässä vielä pieni vilkaisu kyseisen hotellin herkullistakin herkullisempaan Tandoori- illalliseen, joka valmistettiin aidoissa tandoorikiviuuneissa erittäin ammattitaitoisen kokin toimesta.  Illallinen oli katettu viehättävästi ulos ja sinne otettiin ainoastaan kourallinen ihmisiä, jotta tunnelma säilyi.  Ruokaa tarjoiltiin lisää jatkuvalla syötöllä ja jälleen kerran olisin toivonut, että nälkä olisi ollut todella suuri.  Herkkuja herkun perään ja lopuksi vielä tuoreita hedelmiä intialaisen jäätelön kera.




Aivan uskomattoman ihania paikkoja molemmat  ja nyt tuon ihanan villankin voi saada käyttöönsä tuolla -50% alennuksella.

Tässä vielä linkki tuohon tarjoukseen:
http://www.marriott.com/specials/mesOffer.mi?marrOfferId=881712&displayLink=true






Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu