Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Lauantain menoja Helsingissä

Mahtava hellepäivä!  Ehdin jo käväisemään Teurastamon Flea Market -kirpputorilla.  Myyjiä oli paikalla runsaasti ja tavaran kirjo oli erittäin kiitettävä.  Tunnelma oli rento ja leppoisa (ainakin heti 11 jälkeen). DJ soitteli mukavaa kesämusaa.  Flea Market on nimenä jotenkin niin suloinen.  Kun matkailimme Intiassa, kävimme aina Flea Marketilla, milloin missäkin.  Kyseessähän ovat paikalliset markkinat.  Tosin Intiassa myydään yleensä uutta tavaraa, mutta täällä nimi oli laajennettu koskemaan reilua kirpparimeninkiä.




Toinen mukava tapa kuluttaa lauantaina voisi olla piipahdus SOPP:iin. Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtuma järjestetään jälleen Rautatientorilla.  Tapahtuma on avoinna vielä tänään klo 12.00-01.00.  Sisäänpääsy on maksuton klo 12-18 ja siitä eteenpäin maksaa 10,- /janoinen nuppi. Lasi tulee ottaa matkaan heti oven vierestä 3,- panttia vastaan ja siitä saa lähtiessään 2,- takaisin tai tuopin voi pitää itsellään muistona.
Komean sään vuoksi jonoja on odotettavissa, joten nyt kannattaa toimia
nopeasti ja siirtyä kohden aluetta.  



Käväisin paikalla heti klo 12 ja vielä silloin oli rauhallista. Hiljalleen mukava puheensorina täytti alueen.  Ilmassa leijaili herkullinen makkaran tuoksu ja aurinko lämmitti juhlakansaa.  Telttojen alla lämpötila oli jo nyt korkea.  Alueen keskellä paistoi aurinko, mutta tuuli viilensi mukavasti.
Nokian Panimon meno oli heti alusta alkaen aurinkoista ja iloista.




On miellyttävää,  että juomia voi maistella sekä isosssa  että pienessä koossa. Palvelu oli kerrassaan ystävällistä ja avuliasta.  Huomaa, että pienet panimot todellakin panostavat ja ovat usein paikalla koko yrittäjän persoonalla.  
Vaihtoehtoja riittää, joten ei muuta kuin etsimään omaa suosikkia.
Minua kiehtoi tietenkin kotiseudun suunnalta oleva Ruosniemen panimo, Porista, josta en varsinaisesti ollut aiemmin kuullut.



Väkimäärä alueella lisääntyi hiljalleen ja jo reilun tunnin kuluttua meno näytti täysin toisenlaiselta.  Hellepäivä ja Helsingin tapahtumat...kaikkiin ei mitenkään ehdi/voi osallistua, mutta nämäkin olivat jo virkistäviä tunnelmia tähän päivään.  Nyt lienee aika siirtyä rannalle.


P.S. Tänään on kaupungissa myös Helsinki Battle, joten jos autourheilu kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti suunnata sinne.  Vastaavaa ei ole kaupungissa ennen nähty, joten on hauska kuulla, miten kaikki sujui ja löysikö yleisö tiensä paikalle.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu