Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

torstai 31. heinäkuuta 2014

Hellepäivän selviytymisvinkit

On aivan uskomatonta, että heinäkuu on melkein ohi ja huomenna alkaa elokuu.  Monet puhuvat jo loppukesästä, mutta vasta hetki sittenhän tämä lämpö alkoi.  Olen nauttinut helteistä pääasiassa töissä.  Meillä on kuuma, mutta kuulostaa silta, että niin on muuallakin ja lähes kaikkien kotona.  Helteisenä päivänä on välillä enemmän kuin haastavaa pysyä freesinä ja raikkaana, mutta tässä minun suosikkini hellepäiviin.



Kunnon aurinkosuoja sekä virkistävä suihke kasvoille.  Suihketta lisään useamman kerran päivän aikana ja sitä voi käyttää myös koko vartalolle.

Kevyt vaatetus ja riittävästi vettä, virvoitusjuomia sekä kahvia.  Kahvin juonnista ollaan kahta eri mieltä, mutta itse kaipaan kahvia kuumalla lähes koko ajan ja se maistuu niin hyvältä.
Tallinnasta löysin viimeksi Coca Cola -pullon juuri sopivalla tekstillä.  Tosin viime aikoina aurinkoa ei ole juurikaan tarvinnut saalistaa, se on ollut ilonamme koko ajan ;) .



Kevyttä raikasta syötävää.  Mansikoita saa vielä, herneet ovat parhaimmillaan, vadelmat ja pensasmustikat ovat saapuneet.  Lisäksi esim. yksi hyvä, mutta kevyt grilliherkku on kesäkurpitsa.  Kesäkurpitsasta saa myös kertakaikkiaan loistavaa lasagnea, jos lämpimällä malttaa hetken keittiössä viivähtää.  Yritän muistaa jakaa ohjeen kanssanne mahdollisimman pian.


Rannalle mukaan kunnon lukemista.  Pieni kauneussalonki oli ystäväni tuliainen päivään.  Se on vuodelta 1970 ja todellakin kivaa ja mielenkiintoista luettavaa.  Monet asiat ovat muuttuneet, mutta niin paljon on pysynyt samana.  Glorian kannen silmämeikki muistutti erehdyttävästi Pienen kauneussalongin kauneusihanteita.
Ja uimassa pitää käydä!  -Aina, kun mahdollista.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu