Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

tiistai 12. elokuuta 2014

Lämpötila laskee, matkakuume nousee

Eilen oli jo ensimmäinen hieman viileämpi päivä.  Tänään selvästi viileämpää ja tässä sitä ollaan, matkakuumeessa.
Ilmassa leijuu jo kevyt syksyn tuoksu ja pelko siitä, että kesä loppuu, on hyvin käsin kosketeltava.  Toki mielialaan vaikuttaa paljon sekin, että koko kesä on kulunut enemmän ja vähemmän töiden merkeissä, joten pientä lomaakin tässä jo ollaan vailla.  Viime yönä olin jo unessanikin matkoilla, joten jotainhan tässä on tehtävä.



Todellisuudessa haluaisin kovasti päästä jälleen Barcelonaan.  Olen jo monen päivän ajan selaillut erilaisia matkavaihtoehtoja. Barcelonan lennot ovat kohtuuhintaisia, mutta majoitus maksaa aina pitkän siivun, varsinkin, kun mielelläni asun melko keskustassa.

Muutaman kerran olemme vuokranneet asunnon, mutta se tulee kahdelle hengelle oikeastaan täysin saman hintaiseksi kuin hotellikin.  Merkittävää hintaeroa ei siis ole, mutta välillä oman asunnon pieniä hyviä puolia ovat parveke, jääkaappi ja keittiö yleensä.  Heti, jos matkassa olisi esim. 4 henkilöä, olisi asunto ehdottomasti edullisempi ja käytännöllisempi vaihtoehto.



Rehellisesti sanottuna tämän hetken paras vaihtoehto olisi äkkilähtö Kreikkaan tai Turkkiin.  Mikäli vain pystyisi ja malttaisi, voisi äkkilähdön saada jopa noin 150-200 euroa/nuppi.  Ainakin tällä hetkellä äkkilähdöt ovat todella edullisia, mutta vasta aivan viime hetkellä.
Olen nuorempana aloittanut opasurani Antalyasta ja sinne saisi lentoja alk. 55 euroa menopaluu.  Polttelee, polttelee!
Muutama syksyinen ja muutama matkakuumekuva iloksenne.




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu