Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kombo Winebar & Kitchen

Uusi suosikkiravintola Helsingissä on löytynyt!
Olen jo pitkään halunnut mennä testaamaan Kombo Winebar & Kitchen -ravintolan Kurviin.  Tänään livahdin kerrankin töistä ajoissa ja pääsin vihdoinkin sinne.  Pidimme kiirettä, jotta olimme paikalla heti klo 17.00 jälkeen.  Olin kuullut, että ravintola on pieni ja se täyttyy nopeasti, heti, kun avaa ovensa.
Tällä kertaa Kombo oli rakennustyömaan varjoissa, mutta siitä huolimatta paikalle löysi helposti.



Ehkä ruokaakin enemmän odotimme tapaavamme Kombon niin kuuluisan koiran, Kikon. Tänään Kiko oli kuitenkin jäänyt kotiin.  Koiraherraa kun ei kuulemma huvita sateella lähteä ulos.  Erittäin ymmärrettävää ja aivan loistava syy mennä paikalle toisenkin kerran.


Kombossa ei ole ruokalistaa.  Oman tapas -annoksensa voi valita kolmesta eri koosta, aivan oman nälkänsä mukaan.  Paikan ystävällinen omistaja kyseli, onko kenties jotakin, mikä ei sovi/maistu.  Lupasimme, että meille maistuu ihan kaikki ja se kyllä kannatti.


Tapas -lajitelma oli herkullinen.  Kuvassa on isoin annos ja se oli oikein mukavan kokoinen.  Kombon viinilista teki myös hyvän vaikutuksen. Viinit olivat laadukkaita ja joukossa oli monta luomuvaihtoehtoa ja jopa yksi biodynaaminen valkoviini.   Olisin kovin mielelläni maistanut portviiniä, luomuversiona, mutta paikan pienuudesta johtuen, emme halunneet varata paikkoja pidempään vaan annoimme tilaa seuraaville ruokailijoille.



Ravintolassa oli aitoa espanjalaista tunnelmaa ja matkakuumeemme kohosi muutaman asteen.  Ravintola oli yksinkertaisuudessaan viehättävä, musiikki mukaansatempaavaa ja tunnelma tiivis.
Oli mukava muistella matkajuttuja Barcelonasta ja nauttia samalla Kombon keittiön herkuista.

https://www.facebook.com/Kombowinebar?fref=ts

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu