Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Texas Honky Tonk & Cantina - meksikolainen keidas Tallinnassa

Texas Honky Tonk & Cantina sijaitsee aivan Vanhan Kaupungin aukion lähistöllä, mutta siitä huolimatta sen ohi kulkee helposti.  Itse olen kävellyt ko. kadunkulman ohi vuosia, ollenkaan näkemättä tyylikästä meksikolaista ravintolaa.  Sisäänkäynti ei välttämättä ole kaikkein houkuttelevin, mutta heti, kun olet astunut sisään, tiedät olevasti ihanassa paikassa.


Kaikkein helpoin tapa löytää ravintolaan, on etsiä ensin Tallinnan vanhin pub eli Hell Hunt.  Kun olet tulossa aukion suunnalta, jatkat vain matkaasi vähän eteenpäin.  Texas sijaitsee samalla puolella tietä.
Jostain syystä kamerani räpsyi taajaan ja tekin saatte nyt nauttia enemmänkin kuvia sisältävästä postauksesta.


Texasin ruokalista on on sopivan laaja ja sieltä löytyy taatusti purtavaa kaikenkokoiseen nälkään.   Myös kasvissyöjät on huomioitu hyvin.  Tarjoilijat ovat erittäin ystävällisiä ja tehokkaita ja palvelevat mieluummin englanniksi.  Viikonloppuiltoina tarjolla saattaa olla myös elävää musiikkia.  Texasissa järjestetään myös paljon erilaisia juhlia.



 


Sisustus on mielikuvituksellista ja värikästä.  Ruuasta voi nautiskella joko sisällä tai ulkona.  Kesällä pienelle takapihalle avautuva terassi tuntuu olevan jokaisen kävijän suosiossa.  Terrassilla voi valita haluaako istua varjossa vaiko auringossa - molempia löytyy.  Pieni sisäpiha on erittäin rauhallinen ja kaunis ja siellä kelpaakin katsella paikallista elämänmenoa.





Tällä kertaa valitsin ruuaksi kana-fajitaksen.  Sinällään se ei ole mitenkään yllättävä valinta, sillä se on yksi lempiruuistani meksikolaisissa.  Useinmiten se on myös erittäin hyvä, eikä pettänyt tälläkään kertaan.  Alkuruokana otin fetajuustolla täytettyjä jalopenoja - hyviä, mutta ei kovin tulisia.





Tämä on kahden hengen fajitas-annos.  Kastikkeita oli hieman niukasti, mutta niitä sai lisää pyytämällä - ja nopeasti sakin.



Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi kahdelle.




Texasissa on hyvin toimiva WIFI.  Ruokalistat yms. tiedot löydät osoitteesta www.texas.ee.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu