Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Chocolaterie Pierre - rakkaudesta suklaaseen

Yksi Tallinnan suloisimmista kahviloista, Chocolaterie Pierre, sijaitsee aivan vanhankaupungin sydämessä (Vene st. 16).  Sisäpiha, jonka perukoilla kahvila on, on suojaisa ja idyllinen.  Kadulla on pieni kyltti ohjaamassa kohden paikkaa, mutta sen ohi kävelee helposti.
Kesällä terassi on vertaansa vailla.  Samoin ovat kyllä paikan herkut.



Ravintolassa ei välttämättä kannata tilata jälkiruokaa, sillä Chocolaterie Pierre on kokemisen ja näkemisen arvoinen.
Sisältä Chocolaterie on sisustettu rakkaudella ja mielikuvituksella.  Kaikki kalusteet sopivat vanhan puutalon tunnelmaan ja erityisesti talvella tunnelma on lämmin ja lähes tarunomainen.
Välillä kahvilassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia.

 


Pierren konvehdit ovat suussasulavia.  Hinta saattaa ensikertalaista hieman mietityttää, mutta voin vakuuttaa, että jo yksi konvehti riittää sammuttamaan suurimman makeannälän.  Suosittelen lämpimästi chili-konvehtia ja myös tryffelit ovat makoisia.



Kahvilasta voi ostaa konvehteja myös mukaan.  Pieneen rasiaan mahtuu 4-5 konvehtia ja pieni rasia maksaa 3,50 euroa, myös isompia löytyy.  Todella viehättävä ja hieman erilainen Tallinnan tuliainen.



Konvehtien lisäksi myös suklaakakut ovat herkullisia.  Kannattaa myös katsastaa Cholaterie Pierren juomalista, sillä sieltä löytyy kaikenlaista juotavaa.  Makeat suklaiset juomat ovat ihania, mutta jos kyytipojaksi on ottanut palan suklaakakkua tai konvehdin, saattaa tulla suklaan yliannostus.


 


Chocolaterie Pierren sivut ovat eestiksi, mutta hieman tietoa sieltä löytää myös suomeksi:
www.pierre.ee

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu