Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

torstai 25. heinäkuuta 2013

Mainio Maininki

Kesä ja kesäravintolat!
Tänään vuorossa oli Ravintola Maininki, jossa piipahdimme runsaalla ja herkullisella lounaalla.  Kesällä kokkailu kotona ei aina todellakaan kiinnosta, mutta onneksi lähiseutumme on täynnä mielenkiintoisia ja edullisia ruokapaikkoja.  Samalla tulee myös nähtyä kaunista luontoa ja nautittua meren läheisyydestä.


Kenties pilvisen päivän vuoksi, Mainingin terassilla ei ollut ruuhkaa, mutta se ei todellaaan haitannut. Maininki sijaitsee suojaisessa poukamassa Kallvikin kainalossa.  Ravintola on kesällä avoinna joka päivä aina elokuun loppuun  asti ja vielä syyskuussakin viikonloppuisin.
Ravintola Mainingissa on joka päivä herkullinen lounaspöytä, joka sisältää kylmien ruokalajien lisäksi kaksi lämmintä ruokalajia, leivän ja kahvin/teen.  Lounaspöytä on runsas ja monipuolinen.  Hinta on arkena €8,50 ja viikonloppuna €10,00.
Lounaspöydän lisäksi syötävää voi tilata myös listalta.







Ravintola Maininki järjestää monenlaista ohjelmaa ja tapahtumaa kesän mittaan.  Perinteiset Juhannusjuhlat keräävät paikalle sankoin joukkoin kaupunkiin jääneitä helsinkiläisiä ja sunnuntaiset jazz-iltapäivät vetävät aurinkoisina päivinä terassin täyteen porukkaa.


Lisätietoja Mainingin meiningistä löytää www.ravintolamaininki.fi tai
facebookista Ravintola Maininki -sivulta.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu