Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

maanantai 5. elokuuta 2013

Puotila - Paradise Beach

Helsinki on täynnä kivoja uimarantoja.  Lähin rantani on Puotilan uimaranta ja sinne kelpaakin aurinkoisena päivänä suunnata.  Ranta on mukavan kokoinen ja rannan pohjakin on nykyään hienohiekkainen.  Sen lisäksi ranta on erittäin siisti ja olin erittäin yllättynyt siitä, että rannan bajamajakin on todella siistissä kunnossa, paperia siellä ei sentään ollut, mutta senhän voi jo arvata.
Autolla ei pääse aivan rannan viereen, mutta melko lähelle kuitenkin. Puotilan kartanon molemmin puolin löytyy pieni pysäköintäalue ja Puotilantien varteen mahtuu yleensä pysäköimään erittäin helposti, varsinkin viikonloppuna.
Pieni kävelymatka siirtola-puutarhapalstojen välissä on kuin retki maalle.


Rannalla ei ole kioskia yms., mutta Tonibell -kioskiauto käy paikalla muutaman kerran päivässä.
Auton on huomattavan suosittu.  Jos haluaa syödä kevyttä lounasta, käydä kahvilla tai vaikka hakea jäätelöä, on lähin paikka Café Svenkka, Puotilan kartanon pihassa.  Siihen kävelee rannalta vain viitisen minuuttia.  Svenkan terassin varjoisalla puolella kelpaa vilvotella hetken aikaa ennen rannalle palaamista.


Puotilan rantaan aurinko paistaa parhaiten aamulla ja päivällä.  Jos haluaa nauttia rannasta iltaauringosta pidempään, kannattaa siirtyä jossain vaiheessa lahden toiselle puolella Rastilan uimarannalle.


Hauskaa, että kaupunkilaiset ovat löytäneet omat rantansa.  Ainakin Puotilan uimaranta on ahkerassa käytössä.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu