Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Musiikin matkassa - kuumetta ilmassa!

Eilen se iski, myöhään illalla - armoton matkakuume, suorastaan tarve. Siihen on kyllä ihan oikea syykin, nimittäin Manu Chao, joka lähtee La Ventura -bändinsä kanssa keikkakiertueelle Balkanin maihin.


Tarkoitus oli ehtiä kesälomalla Barcelonasta Reusiin keikkaa katsomaan, mutta sinä päivänä tilanne ei yksinkertaisesti ollut asialle suotuisa.
Käynnissä on nyt armoton taivuttelu, houkuttelu ja lahjonta.  Haluaisin Manu Chaon Budapestin keikalle. Se on yksi keikkakiertueen ensimmäisestä paikoista ja ehdottomasti helpoimmin tavoitettavissa Suomesta käsin.  Lisäksi kyseessä on ulkoilmakonsertti, joten hyvällä säällä meno saattaa olla todella mukavaa.


Budapest ei sinällään ole mitenkään uusi kohde, mutta olisi mukava käydä siellä pitkästä aikaa. Innoissani yritän ehdotella menolentoa Prahaan, sieltä junamatkaa Budapestiin ja Budasta lentäen takaisin kotiin. Toistaiseksi vastaus on ollut syvä hiljaisuus, mutta eikös vaikeneminen ole myöntämisen merkki?   -Onhan se?

Olen viimeksi ollut Budapestissä vuonna 2004. Silloin ajankohta oli myöhäinen lokakuu ja sää sen mukainen. Sateesta huolimatta pääsimme nauttimaan kaupungin puistossa sijaitsevasta Széchenyin kylpylästä ja myös Hotelli Gellertin kylpylä tuli tutuksi.   Jos/kun matkaan pääsen, on jälleen pakko laajentaa kylpylätuntemusta.

Lisäksi huomasin, että myös Budapestiin on avattu Hard Rock Café.



Ennenkaikkea haluan musiikin lisäksi päästä nauttimaan kaupungin kreikkalaisista ravintoloista.
Toivottavasti tämä matka ei jää pelkän suunnittelun tasolle.  Toisaalta ikuinen matkakuumeeni saa jo paljon täyttymystä pelkästä haaveilemisesta ja suunnittelemisesta.
Vaan, mitäpä sitä ei tekisi, jos luvassa on Manu Chao - live in Budapest?



-Kuvat ovat Manu Chaon ainoalta Suomen keikalta Ruisrockissa 2011.
Muut kuvat omilta reissuilta vuosien saatossa.

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu