Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dreamstream - Unelmavirtaa

torstai 15. elokuuta 2013

Keittiö kunnossa!

Pidän sisustamisesta, mutta viime vuosien aikana en juurikaan ole ehtinyt kotiani päivittämään. Olen toki sillointällöin vaihtanut verhoja ja pöytäliinoja, mutta mitään sen suurempaa en tehnyt.

Kaikki lähti tällä kertaa siitä, että halusin ostaa uudet matot keittiöön.  Samoilta sivuilta löysin ihanat Vallilan verhot, jotka halusin ja siitä lähtikin ajatus keittiön seinän maalaamisesta.  Ajatus oli kaunis ja yritys hyvä.  Matkan varrella kaikki kuitenkin muuttui.
Olen jonkin aikaa kaihoten katsellut sisustuslehtien vaaleita pohjoismaisia sisustustyylejä.  Välillä yritinkin sitä omaankin kotiini tuoda, mutta vihdoin ymmärsin, että omaan kotiini haluan edelleenkin itämaista tyyliä ja vahvoja värejä. Tässä muutama kuva, mistä muutos aloitettiin.



Verhot, joihin alunperin ihastuin, vaihtuivat värikkäämpiin.  Verhojen värikkyyden vuoksi seinää ei maalattukaan vaan siihen ainoastaan siirrettiin muutama taulu olohuoneesta. Taulut on ostettu vuosia sitten Thaimaasta, Hua Hinistä, paikalliselta taiteilijalta hyvinkin edullisesti ja ne ovat olleet todella mieluisia.
Taulujen kiviseinään saaminen aiheutti pientä päänvaivaa, sillä teräsnauloja ei seinässä saatu pysymään, mutta koukuilla saimme taulut lopulta pysymään ojennuksessa.


Indiskasta löysin ihanan värikkään pöytäliinan, ruokailualustat sekä orkideat ruukkuineen ovat Ikeasta ja kaunis kynttilänjalka Partylitelta (muutama koristekivi on tippunut, mutta sitä ei onneksi huomaa).



Matosta tämä kaikki lähti, mutta matto on edelleen sama vanha. Se vain käännettiin toisinpäin eli kuluneempi pää piilotettiin pöydän alle.  Kaikkiaan keittiön sisustusuudistuksen hinnaksi tuli 200,- euroa eli loppujen lopuksi tämä oli melko "edullinen remontti".
Olen todella tyytyväinen värikkääseen ja kodikkaaseen keittööni.  Täällä kelpaa viettää sateisiakin syyspäiviä.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu